Succesvolle NN Egmond Halve Marathon voor BUFF!

Technolyt en BUFF® hebben de AGU Egmond-Pier-Egmond en de NN Egmond Halve Marathon met groot genoegen ondersteund, en kijken terug op een fraaie samenwerking met Le Champion als co-sponsor.


Op zondag trotseerden ruim 18.000 lopers de harde westenwind op het strand. Door de winterse omstandigheden was het een uitdagend weekend op het strand, voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Tijdens de NN Egmond Halve Marathon vond de BUFF® Kilometer plaats op Camping Bakkum. Daar maakte een kilometer lange BUFF® straat deel uit van het 21,1 kilometer lange parcours. De deelnemers die deze kilometer het snelste wisten af te leggen, in verschillende categorieën, vielen vervolgens in de prijzen.

 

Vanwege de barre weersomstandigheden kwamen de producten van BUFF® van pas tijdens beide evenementen. BUFF® staat bekend om de technische head- en neckwear die bescherming bieden tegen wind en kou. Dit waren uitdagende elementen die de deelnemers

afgelopen weekend mochten trotseren.

 

De 400 deelnemers die aan beide evenementen hebben meegedaan, streden in het combiklassement. In samenwerking met Le Champion heeft BUFF® speciaal voor hen een unieke BUFF® ontworpen, als teken van waardering voor de indrukwekkende prestaties van deze helden. Deelnemers ontvangen deze bijzondere BUFF thuis, zodat zij dit met trots kunnen dragen na deze ultieme prestatie. Ook voor Customized Teamwear kan men dus bij BUFF® terecht, want dergelijke producten worden op maat gemaakt.

 

Op de stand in de Sporthal van Egmond wisten de deelnemers Technolyt ook te vinden. Voor adviezen, technische uitleg, exclusieve BUFF® artikelen of een van onze andere merken. Al met al was het dus een geslaagd weekend, op uiteenlopende manieren!

 

Wij genieten deze week nog even na en staan alweer in de startblokken voor het maken van nieuwe plannen. Waar sta jij binnenkort aan de start?